Kubussen op transport

Posted ago - 0 comments

Morgen is het zo ver. Morgen gaan de kubussen op transport naar China. Of eigenlijk gaan ze vandaag, want ik schrijf dit om half 2 's nachts. Vandaag gaan ze dus op transport naar China. 10 LED kubussen verpakt in 2 grote dozen!

Zelf vliegen we woensdag naar China en zijn we benieuwd of de kubussen daar optijd zullen aankomen. Een tentoonstelling in Guangzhou is onze bestemming. Daar zal de "SSL Contest" zijn. In een wedstrijdsetting gaan onze kubussen het opnemen tegen 2 andere universiteiten, een uit China en een uit Sydney. Met opgeheven hoofd zullen wij daar de eer van de TU Delft vertegenwoordigen!

We hebben zelf nog geen idee wat we moeten verwachten maar we zullen ons best doen. Onze programmeurs zijn nog druk bezig met de software en testen, maar het zwaarste (fysieke) werk is vooralsnog even gedaan; de kubussen klaarmaken en inpakken.

Wij gaan nog even door met de laatste dingen verzamelen en we houden jullie up to date over alle vorderingen en ontwikkelingen voor en tijdens de SSL contest in Guangzhou, China.

再见 !

Comments